CRM verktyget som lyfter ditt team. engagerar dina medarbetare. som utvecklar ditt företag.

CRM verktyget som lyfter ditt företag

100% flexibilitet och skalbart efter era behov. Detta är början på ert företags framgångsresa. Vi gör det tillsammans!

CRM system - Notyfile

Simplifiera mera

Simplifiera mera

Helt ärligt – vad är poängen med en hög krångliga funktioner samlade som nålar i en höstack? Vi har skapat ett användarvänligt CRM. Du hittar direkt, förstår direkt. Så låt oss avmystifiera CRM. Vår vision har alltid varit att skapa det smidigaste och enklaste verktyget – och därmed förutsättningar för bättre och enklare affärer. Du väljer själv vilka delar ni har behov av.

Bäst i klassen.

Notyfile passar alla verksamheter – oavsett bransch. Man kan säga att vi på så sätt är ett generellt verktyg och passar lika bra till små enmansföretag som till stora organisationer. Samtidigt är vår CRM-lösning anpassningsbart för just dina behov bäst i flera branscher.

TELEKOM

Telekombranschen är en snabbt växande bransch där försäljningen sker med högt tempo. Här har vi hjälpt till med en hel del anpassningar vilket gjort oss marknadsledande som CRM leverantör.

IT

Vi har sett att företag som hjälper andra företag med IT behöver ett bra CRM och ärendehantering. Det är ofta många personer på företaget som jobbar med samma slutkund. Låt oss visa hur vi löst detta för IT branschen.

Bemanning

Konsulter, ärenden, projekt m.m. har vi noterat som viktiga delar för bemanningsbranschen. Vi har skapat smarta funktioner och moduler för detta och utvecklar dessa hela tiden. 

Låt oss ställa gamla sanningar på ända.

Utvecklingen har gått i stå i vår alltför bekväma bransch. Det vill vi förändra. Vår målsättning utgår från att modernisera CRM branschen.

Det finns inget som heter tidlöst när det kommer till CRM. Därför arbetar vi aktivt med att förbättra vår produkt – men också förändra bilden av vad ett CRM kan/borde vara.

Ta genvägar till framgång

Vems tid är inte dyrbar? Vi vill minimera arbetsbördan för våra användare. Går det att effektivisera tråkiga och tidskrävande processer, så varför inte? Därför är automatisering A:et i vårt DNA. Bekvämlighet ska inte vara en lyx hos oss.

Ta en titt på vår olika huvuddelar i plattformen här.

Få en visning av våra specialister

Kontakta oss för en personlig demo.

Lösningar

Här presenterar vi några utvalda delar i plattformen

CRM / Prospekt

Från första kontakten med din potentiella kund gäller det att veta vad som sagts och vilken fas i förhandlingen ni befinner er i. Här börjar resan mot ett långt samarbete med din kund.​

Avtal

Befintliga kunder kräver omsorg. Avtalsdelen i Notyfile ger ditt företag full koll på allt som rör kunden. Historik, aktiviteter, dokument påminnelser, översikt m.m. Bäst kontroll vinner!​

Integrationer

Notyfile bygger på starka partners som alla har samma mål. Vi ska hjälpa företag att minska administration, få loss tid och öka lönsamheten. Vi har tillsammans med våra partners skapat en marknadsledande plattform.​

E-signering

Med full integrerad e-signering via Scrive kompletteras hela flödet. Skicka ut avtal, dokument fullmakt, prislistor m.m. och få sign på ett ögonblick. Din kund behöver bara ta upp mobilen, läsa och trycka signera.​

Vad säger våra kunder?