Starten på ett nytt CRM

Nu äntligen kan vi stoltsera med att nya plattformen av Notyfile är på ingång. Efter många månaders slit, svett och tårar är vi i sluttampen för lansering av nya plattformen. 

Resultatet av nya plattformen kommer från feedback från er, våra kära användare. Vi är extremt stolta över detta då vi från start värderar högst att användarnas upplevelse hela tiden ska stå som prio 1.

Nya funktioner, mer flexibilitet

Med hjälp av ett modernt programmeringsspråk har vi lyckats förkorta laddningstiderna och i vissa fall eliminerat. Detta är också den första och största anledningen till denna kommande lanseringen.

Här nedan kommer några smakprov på vad du kan vänta dig:

Dashboard

Enligt önskemål kommer till att börja med 8 olika Dashboardsvyer. 
Tydligare. Flexiblare. Flera KPI’er.

Bolagssökning

Ni vill, alla vill förenkla flöden. Vi har tagit detta till en ny nivå! I nya plattformen har vi lyssnat på er feedback gällande företagssök. Tydligare och mer info.

Sök bolag – Överblicka – T.ex skapa en Order direkt från sökvyn.

Hem (Intranät)

Nu kan du få en sjysst överblick över vad du behöver och ska göra. Här kommer du också få ett flöde där senaste händelser presenteras. Ni kommer även kunna dela information inom organisationer. 

Kundkort

På nya kundkortet har vi valt att lyfta fram anteckningar och händelser som en central del. När du går in på kundkort möts du direkt av senaste händelser och aktiviteter.

Här har vi även förenklat skapandet av nya actions exempelvis prospekt, order m.m.

Dokumentmallar

Nu kommer du kunna skapa alla typer av mallar ni kan tänka er använda. I nya plattformen kan du med ett redigeringsverktyg skapa exempelvis snygga avtal, vinnande offertmallar direkt i Notyfile.

Med en knapptryckning kan du skicka ditt dokument till kund, hen signerar med integrerad e-signering och dokumentet lagras säkert på rätt kundkort.