Vi söker dig!

Är du vår nästa stjärna?

Account Manager till Göteborg

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Är du en tävlingsinriktad säljare som vill vara med och förändra CRM-branschen?

Lever du för försäljning, inser vikten av riktigt nöjda kunder och får en kick av att ringa i säljklockan? Behöver du nya utmaningar, sitter fast i gamla hjulspår eller har du kanske fortfarande inte hittat det du letar efter? Då kan vi vara en perfect match, för vi på Notyfile söker nu dig som brinner för försäljning lika mycket som vi gör och som verkligen är redo att utmana både dig själv och marknaden för att lyckas nå högt uppsatta mål.

OM NOTYFILE

Notyfile är ett ungt techbolag med kraftig tillväxt. Vi vill hjälpa företag att förenkla och digitalisera sina säljprocesser, samtidigt som de får kontroll över befintliga kunder och avtal. Med en plattform som är skapad av säljare – för säljare, har vi marknadens vassaste verktyg. Vår tillväxtresa har bara startat och vi kommer fortsätta utmana branschen med nya innovativa lösningar utifrån marknadens behov.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljare på Notyfile kommer du att ha din bas på vårt kontor i Göteborg. Med telefonen som verktyg nå ut till potentiella företagskunder. I samtalet ser du över kundens nuvarande och kommande behov och bokar utifrån detta in en webbdemo för att kunna presentera vår unika plattform för dina kunder. Du kommer kontinuerligt få den stöttning du behöver från din närmsta chef. Resor i tjänsten kan förekomma.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATION

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du tidigare arbetat med någon form av B2B-försäljning. För oss är det en självklarhet att du är driven och målinriktad. Du har alltid positiv energi och är en god relationsbyggare som trivs med ett högt tempo. Du brinner för att prestera resultat och strävar alltid efter att utveckla de egenskaper som gör att du är bäst på det du gör.

Viktigt för tjänsten:

  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift

Ett stort plus om du har:

  • erfarenhet av B2B-försäljning
  • erfarenhet av CRM
  • erfarenhet av att sälja liknande tjänster

VAD ERBJUDER VI DIG?

Förutom chansen till personlig utveckling och att bli en del av ett grymt härligt gäng, en ny utmaning och ett steg framåt i din karriär, med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar, tät uppföljning och coaching för att ge dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål. 

Arbetsklimatet på Notyfile präglas av öppenhet och samarbete vilket förutsätter att du är en flexibel och prestigelös person med god social kompetens. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glada och drivna medarbetare.

Tjänsten är på heltid med en fast månadslön och provision. 

Sista ansökningsdag är den 31 maj 2022, men intervjuer sker löpande. Har du några frågor gällande tjänsten så är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef Tobias Hjalmarsson.

Kontakt
070 – 690 55 33

Bli en del av vårat team!

Låt oss veta mer om dig: