Dialer

Generera leads för ökad försäljning.
Skapa dina favoritkampanjer på nolltid.

Skapa kampanjer med dina
favoritprospekt och starta kontakta
dessa redan idag

Att hitta nya kunder är inte helt enkelt, men här är lösningen! Funktionen “ Skapa Ringlistor ” gör att du kan söka fram och skapa en lista med dina favoritprospekt.

Du kan söka på ex. en viss bransch, företag en specifik kommun eller ange storlek på bolag. När du skapat din lista får du direkt i Notyfile fram kundbild med all information.

Nästa steg är att jobba med dina nya prospekt i prospektvyn där du med drag & drop funktionen successivt närmar dig avtalsfasen och slutligen signerar kund!

Urval

För att kunna skapa din lista med massor av spännande företag blir första momentet urvalsprocessen.

Använd vår intuitiva urvalsverktyg i Notyfile för att på ett enkelt och snabbt sätt filtrera. När du är nöjd och fått fram rätt antal företag du önskar döper du listan och trycker på “Skapa”.

Skapa Ringlistor

När du skapat din ringlista dyker den upp i huvudsidan där alla ringlistor visas. Här får du en överblick över alla din listor med status och om den delas med en kollega.

Klicka på den ringlista du skapat så visas alla företagen i en tabell.

Bearbeta

Klicka på ett företag i tabellen och du får fram ett “Kundkort”. Här visas all information om företaget som exempelvis adress, kontaktnummer, omsättning m.m.

Unikt för Notyfile är att du även får alla telefonnummer inklusive operatör samt alla fordonsdata på varje företag. Allt detta visas i en överskådlig vy där du snabbt kan ringa till alla företag och följa upp med status samt kommentarer.