Fördomar och myter om CRM

Har du tankar på att använda ett CRM men är osäker på om du orkar hantera ännu ett system? Har du fått höra att ett CRM skulle vara tidskrävande och svårjobbat? Synd! Här svarar vi på varför.

”Det tar lång tid att komma i gång.” ⏰
En del tror felaktigt att en onboarding handlar om att du som kund får ett inlogg och att du sedan får klara dig själv, vilket givetvis är fel. Vi är med er genom hela resan, från start till att ni känner er bekväma i CRM-plattformen. Därefter kan du alltid kontakta vår support eller din kontaktperson för vägledning. Det är dessutom enklare att lära sig plattformen än vad många från början tror, detta tack vare vårt konstanta arbete med användarvänlighet. 

”Nej tack, det är tidskrävande och krångligt.” 🙅‍♀️
En vanlig myt om CRM är att det skulle vara tidskrävande och krångligt – något som en säljare med högt tempo inte vill veta av. Sanningen är att Notyfile är riktigt enkelt att använda med många smidiga och tidsbesparande funktioner. Du behöver till exempel aldrig fylla i samma information två gånger, utan allt registreras på kundkort där du får en bra översikt över all aktivitet och alla händelser på kunden. 

”Vi använder flera olika system och behöver inte ännu ett.” 🤔
I Notyfile får du allt samlat i en och samma plattform. Tack vare våra integrationer räcker det med ett system. Vad sägs om ett användarvänligt CRM där du får full koll på dina kunder och försäljning genom bland annat realtidsuppdaterade dashboards, samtidigt som du kan bygga egna offertmallar som sedan kan skickas med e-signering direkt från plattformen? Och varför inte sköta faktureringen med Fortnox från CRM:et samtidigt? 

Har du ännu inte blivit övertygad om fördelarna med en CRM-plattform?

Hör av dig och låt oss visa dig!