Ta kreditupplysningar med Creditsafe direkt i Notyfile!

Visste du att Notyfile har integrerat ett av världens ledande kreditupplysningsföretag Creditsafe - direkt i vårt CRM? Med ett knapptryck kan du göra tryggare affärer, minska kreditförlusterna och automatisera arbetsflödet.

Så aktiverar du kreditupplysning i ditt CRM

Varför Creditsafe?

Sedan starten 1997 har Creditsafe arbetat med visionen att förändra användandet av kredit- och affärsinformation, vilket har gjort dem till en av branschens starkast växande leverantörer. Creditsafe har idag 24 kontor i 14 länder och över 100 000 kunder.

Med Creditsafe-integrationen i Notyfile kan du med ett knapptryck göra tryggare affärer, minska kreditförlusterna och automatisera arbetsflödet. Dessutom sparas tidigare resultat direkt på kundkort.

Så aktiverar du Creditsafe i Notyfile​

Är du vid behov av att aktivera Creditsafe i Notyfile? Kontakta din säljkontakt eller support@notyfile.se så hjälper vi dig! När du aktiverat modulen får du fram Creditsafe i menyn i kontoinställningar. Fyll i uppgifterna du fått från Creditsafe och vips så kan du göra kreditkontroller direkt i Notyfile CRM.

Om Creditsafe

Creditsafe är världens mest använda kreditupplysningsföretag! De är också en av branschens starkaste växande leverantörer som förser dig med kvalitativa riskbedömningar och data genom hela affären. Med flexibla tjänster för kredit-, marknads och affärsinformation strävar de efter att erbjuda sina kunder kompletta tjänster – där all information ingår!