Vi erbjuder en säker underskrift med Scrive!

Vi förstår att säkerhet är A och O när det kommer till e-signering - därför har vi valt att integrera en trygg lösning som Scrive direkt i vårt CRM!

Mer om Notyfile med Scrive

Vi har tillsammans med Scrive skapat ett nödvändigt komplement till vår portal som med en fullt integrerad e-signering kompletterar hela flödet. Allt din kund behöver göra är att ta upp mobilen, läsa och trycka “Signera”.

Du kan också välja om mottagaren ska signera traditionellt eller med mobilt BankID. För att få en bra överblick har du en samlad vy för alla signeringsprocesser som du når via genvägar. Här finns en knapp för express signering där du kan skicka ett dokument för signering i 3 steg.

Följ dina dokument i realtid!​

Med vår fullt integrerade e-signering via Scrive kompletteras hela flödet – från första kontakten med kund till sista. Tack vare Scrive kan du skicka ut avtal, dokument, fullmakt, prislistor m.m. och få signerat på ett ögonblick! Smidigt – eller hur? 

Du som skickar dokumentet kan dessutom följa förloppet i realtid! I samma sekund din kund öppnar dokumentet, läser en särskild sida eller signerar ser du detta i Notyfile. Detta visas som en tidslinje!

Skapa e-signering​

Första momentet är att ladda upp PDF. Antingen via någon av våra färdiga som mallar exempelvis offert eller avtal. Alternativt att du skapat en PDF och hämtar den från din dator.

Skicka dokument

Efter att du angett mottagare skickas dokumentet till angiven mottagare.

Här finns möjligheten att lägga till flera mottagare. Det kan vara så att om du skickar ett avtal till ett företag så måste flera firmatecknare signera.

Signera

Dokumentet skickas till E-post, mobil eller båda. Det kommer i form av ett meddelande att det finns ett dokument att signera. I meddelandet finns en länk som mottagaren trycker på för att nå dokumentet.

Efter att mottagaren öppnat dokumentet och läst kan hen signera. Det finns då möjlighet att låta mottagaren signera med BankID.

Säker, snabb och automatiserad e-signering med 3 enkla steg!

Scrive erbjuder elektronisk signering med Bank-ID som ger dig verktygen att automatisera avtalsprocesser – och skapa en smidig upplevelse för dina kunder!

Detta är en säker, stabil och snabb leverantör av e-signering som används av de största bolagen i norden bl.a. Telia, Avis och Tesla.