Notyfile kan stolt presentera integration med automationsplattformen Zapier!

Tack vare vår integration med Zapier kan du enkelt koppla ihop olika appar med varandra för att bygga automatiska flöden! Perfekt för dig som önskar simplifiera din vardag och samla dina arbetsflöden.

Vad är Zapier?

Zapier är ett verktyg som kopplar ihop dina jobbappar med varandra för att få ett automatiserat och mer effektivt arbetsflöde. Så kallade triggers och actions kombineras för att få något att automatiskt hända i en app när du gör något i en annan app. Vad som ska hända i dina flöden och hur apparna ska prata med varandra ställer du in själv, resten sköts automatiskt.

Varför Zapier?

Zapier kopplar samman fler appar än någon annan plattform. Med 5000+ av de allra populäraste jobbapparna är möjligheterna nästintill oändliga. Simple as that!

Hur fungerar Zapier och Notyfile?

Genom att kombinera Triggers och Actions tillåter Zapier användaren själv bestämma över hur sina favoritappar ska prata med Notyfile. När du gör förändringar i en app, sker det automatiska korrigeringar i en annan. Ställ dig själv frågan var och när du vill ha in informationen till plattformen – och låt oss sköta resten! 


Läs mer om Zapier här eller hitta dina favoritappar här.