Alarmstreet Logo

”Valet stod mellan Notyfile och ett annat CRM men valet föll på Notyfile då det var mest passande för oss och hade smarta funktioner och integrationer som passar hela vår verksamhet.”

Mediabyrån Alarmstreet Kommunikation har sin bas på Larmgatan 1 i Kalmar, men verkar internationellt. De hjälper företag med allt från framtagande av koncept till kreativ produktion och taktiskt genomförande. Genom sitt skickliga arbete och med sin långa erfarenhet har de bland annat hjälpt stora tidningshus att lansera appar och fått byggföretag att ändra sin kommunikationsstrategi helt.

“Vi på Alarmstreet valde Notyfile efter att vi hade fått det rekommenderat till oss av en av våra kunder. Valet stod mellan Notyfile och ett annat CRM men valet föll på Notyfile då det var mest passande för oss och hade smarta funktioner för att kunna lägga in våra befintliga tjänster och produkter för att säkerställa att alla har rätt priser och benämningar på våra produkter.

De moduler som passade oss bäst var kopplingen till Fortnox och möjligheten att importera kunder och artiklar på ett enkelt sätt. Sedan är dialer och offertmodulen med e-signeringen väldigt bra och anpassad för hela vår verksamhet.”

Stefan Bernhardsson

Digital Chef, Alarmstreet Kommunikation

www.alarmstreet.se