logo_Vadsbo_2018_RGB_vit

“En stark bidragande faktor till att vi valde Notyfile föll på deras förmåga att kunna skala och anpassa systemet efter våra förutsättningar”

Vadsbo utvecklar, designar och säljer trådlösa ljusstyrningslösningar för små & stora smarta projekt. De finns med i projektet från start till mål och vägleder genom hela processen. De har arbetat tillsammans med grossister, elektriker och armaturtillverkare i över 20 år och är en känd kompis inom ljusreglering, dimring & LED. Grym expansivt företag inom industri!

Notyfile var inte så kända när vi tog kontakt med dem för ca 1 år sedan, men vann vårt förtroende genom bra referenser och stark flexibilitet i kombination med ett bättre prisförslag än övriga parter.

En stark bidragande faktor till att vi valde Notyfile föll på deras förmåga att kunna skala och anpassa systemet efter våra förutsättningar och önskemål bättre än deras konkurrenter.

Vi utvärderade Notyfile jämte övriga etablerade plattformar.

Vi har genom Notyfile fått tillgång till funktioner och anpassningar som vi själva haft önskemål på och förslag som Notyfile har realiserat genom en tät dialog samt en bred förståelse för just vår verksamhet.

Mattias

Tekniskt säljansvarig, Vadsbo

www.vadsbo.net