trecom_logo_tack_vit

"Det vi gillar med plattformen är att den känns logiskt, modern och lättanvänd!"

Trecom är ett ungt entreprenörsdrivet företag med stort fokus på kundnöjdhet. De har vunnit ett flertal priser inom just detta och levererar dagligen telefoni och körjournalslösningar till företag i absolut toppklass! 

“Vi har haft flera olika stora CRM leverantörer genom åren men Notyfile är faktiskt den första leverantör som vi upplever har kunnat täcka samtliga verksamhetsområden hos oss vilket ingen annan har kunnat.

När vi träffades första gången så var det just p.g.a. avtalsdelen. Vi behövde få bättre koll på våra befintliga kunder men spann vidare på hur det skulle se ut för oss ifall vi skulle digitalisera samtliga våra avdelningar till att jobba i ett och samma system, alltså Notyfile.

Jag var skeptisk till en början om det skulle fungera men jag måste säga att jag blev helt paff över resultatet. Vi har äntligen fått ett helt skräddarsytt CRM system som är anpassat direkt efter varje avdelning. För oss är det ovärderligt.

Det vi gillar med plattformen är att den känns logisk och lättanvänd!

När vi bestämde oss för Notyfiles plattform så var vår viktigaste fråga just tillgänglighet och driftsäkerhet. Vi skulle i princip stå helt stilla och själva inte kunna sälja/supporta till våra kunder ifall det skulle ligga nere. Här tycker jag att dem har hållit sitt ord.”

Edvin Dzajic

Partner, Trecom

www.trecom.se