Dashboard

Styr med rätt nyckeltal och sälj mer!

Överblick på ett snyggt och tydligt sätt.

I våran dashboard kan du mäta allt från bokade möten, antal sålda produkter, vilken användare som har högst vinstmarginal m.m. Att applicera denna data i en gamifierad vy får säljarna att jaga varandra.

Att ha koll på siffror och statistik kan betyda stora skillnader för hur resultatet blir. Vi vill göra statistik kul, engagerande och överskådligt.

Vill du istället mäta supportärenden, se flöden eller i realtid följa inkommande ärenden? 

Allt är möjligt!

Överblick - sälj, prospekt och aktiviteter

I översiktsvyn samlas alla användare och som namnet avslöjar får du en överblick på dessa. Här visas övergripande statistik och aktiviteter för att snabbt kunna se hur exempelvis alla säljare ligger till.

Här ser du på individnivå försäljningsvärde, Säljpipe månad, Säljpipe kvartal och aktiviteter månad.

All statistik

När det är dags att titta mer på hur en individ presterar är individuell vy relevant. Här finns all data på individnivå. Här kan du se exempelvis försäljning 12 månader bakåt, offerter, bokade möten, ordrar och avslutade affärer. 

Alla aktiviteter visas dessutom i en kartvy för att få reda på vart i landet en individ fokuserar. För en admin roll finns rapportverktyg där du bl.a. kan skapa rapport på all försäljning eller bokade möten.

Sälj TV och
Gamifierad Dashboard

Här har du en vy som passar perfekt för TV på kontoret där ni vill visa topplistor, säljtävlingar m.m. Med en dynamisk vy över exempelvis topplistor för försäljning, aktivitet eller säljtävling kan du hålla koll på hur alla delar av bolaget ligger till. Peppa varandra och håll igång tävlingspulsen på ett hälsosamt sätt!