Varmt välkommen, Niklas!

Vem är den trevliga pricken som svarar på supporten? Jo, det är vår nya stjärna Niklas! En härlig före detta Norrköpingsbo som numera är bosatt i Örebro. Han beskriver sig själv som glad, social, engagerad, driven och framför allt ödmjuk. När Niklas inte är på kontoret och ger våra kunder den absolut bäst tänkbara service, så kör han gärna en padelmatch eller åker på äventyr med sambon.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag arbetade som företagsrådgivare på Telia i tre år innan jag kände att det var dags att pröva mina vingar lite. Jag har jobbat som flyttgubbe i Oslo, jobbat som lagerarbetare samt brevbärare. Det var mycket lärorikt men inget av dem kändes som det var min grej riktigt, jag förstod någonstans där att jag hörde hemma i kundservicebranschen! 😊

Favoritlåt?

Jag är allätare när det gäller musik och byter genre sisådär tio gånger i veckan, denna vecka har det varit mainstream-pop med favoritlåten: Heaven – Niall Horan.

Har du någon dold talang?

Jag får ofta höra, främst av nära och kära, att jag kan vara väldigt svårläst (pokerface). 😉 

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

Enkelt: Pasta! Det finns inget bättre än en god pasta och hade det bara varit upp till mig hade jag käkat pasta varje dag.

Vad är du för stjärntecken – kan du identifiera dig med det?

Jag är ett Lejon men ärligt talat är jag inte så bevandrad i stjärntecknen och dess betydelser. Jag såg något nu om att lejonet gillar uppmärksamhet, jag låter hellre andra stå i rampljuset och är andra till lags (om det var upp till mig). Jag ser till laget före jaget, kan man säga. 😊

Hur taggad är du på att hoppa på Notyfiletåget?

Fruktansvärt taggad! Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva hur det var att vakna på morgonen och känna ”Fan va kul att åka in till kontoret idag!”. Hela gänget har varit oerhört peppande och stöttande under min korta tid här. 😊 Framåt!

Tack Niklas – och framförallt – varmt välkommen!