Varmt välkommen, Tony!

Notyfile har förstärkt teamet med ytterligare en stjärna. 🌟 Vi säger varmt välkommen till Tony Algamal som kommer arbeta på vårt kontor i Göteborg!  

Hur känns det att ha börjat på Notyfile? 

Det känns jättebra! Har hört väldigt gott om Notyfile innan jag började här och kan bara säga att det stämmer väl överens med mina förväntningar men har även överträffat dem.

Du kommer ju att arbeta som Account Manager på Notyfile. Har du erfarenhet av en likande tjänst eller vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har inte direkt erfarenhet av att jobba i CRM-branschen. Däremot har jag jobbat inom försäljning under en lång tid, både inom B2B och B2C. Jag har även en högskoleexamen från Chalmers Tekniska Högskola som Industriell Ekonomi – Högskoleingenjör. 

Beskriv en bra säljare. 

En bra säljare är en bra lyssnare som är engagerad, har förståelse för kundens behov och är förtroendegivande, positiv och ihärdig.

Har du något motto du lever efter som du vill dela med dig av? 

Det finns inga problem, bara lösningar och det finns ingen bättre utbildning än ens egna motgångar. Den enda personen man är ämnad att bli är personen man bestämmer sig för att bli.

Vilket stjärntecken är du?

Oxe, detta tillför min envishet och tävlingsinstinkt till att alltid bli en bättre version av mig själv och fortsätta utvecklas.

Berätta något om dig som få vet om. 

Oj, bra fråga! Jag är egentligen en väldigt öppen person så what you see is what you get, men för att säga något specifikt så kanske inte alla är medvetna om att jag har ett skarpt fotografiskt minne!

Har du någon dold talang? 

Alltså talang och talang, jag har grymma dancemoves när de väl kommer fram!

Du får välja en maträtt att äta resten av livet, vilken blir det? 

Jag älskar kött, så en bra wagyu eller oxfilé med potatisgratäng tar hem vinsten.

Vad gör du när du inte jobbar? 

Gymmar och värdesätter tid till nära och kära. Egentligen tycker jag om att göra allt möjligt som är utvecklande både samtalsmässigt som att bolla idéer med drivna vänner och i fysiken som till exempel gym eller andra aktiviteter.

Viktigaste och sista frågan! Varför behöver företag ett CRM och varför ska de välja Notyfile? 

Varför företag ska välja just Notify är egentligen väldigt tydligt. Vi har ett engagemang som syns och som kunden kommer känna av, en trygghet och uppföljning hos kund vilket bygger förtroende, vilket tillför bra relationer. Med en bra relation är du medveten om vad du får och vilken hjälp du får om du behöver.

Återigen, varmt välkommen Tony!